Kérdésed van? Hívj: +36 30 330 8950

Blog

Egy különleges ajándék története

Dorina
Egy különleges ajándék története

Van egy történetem, amely mindig mosolyt csal az arcomra. Egy ügyfelem, Éva, az édesanyja születésnapjára keresett ajándékot. Nem egy szokványos ajándékot akart, hanem valamit, ami igazán személyes és emlékezetes marad. Tudta, hogy édesanyja 60. születésnapja különleges lesz, és szerette volna meglepni egy egyedi faliképpel, amelyen életének fontos pillanatai szerepelnek.

Már a megrendelés pillanatában éreztem, hogy ez az ajándék több lesz, mint egy egyszerű kép a falon. Éva órákat töltött el azzal, hogy gondolatokat, szavakat és emlékeket gyűjtsön össze. Olyan szavak kerültek a képre, mint „család”, „kertészkedés”, „Éva és Zoli” (a gyerekei neve), „nyugdíjba vonulás”, „kedvenc könyv”, „macskák”, „kedves barátok”, és még sok más.

Amikor Éva átadta a képet, édesanyja elérzékenyült. Minden egyes szó egy emléket, egy pillanatot idézett fel, amely élete részévé vált. Az ajándék nemcsak a falat díszítette, hanem egy olyan történetet mesélt el, amelyben benne volt élete minden fontos mozzanata.

A kézbesítés után Éva megkeresett, és megköszönte, hogy segítettem valóra váltani az elképzelését. Édesanyja azt mondta: „Ez az ajándék egy darab a szívemből.”

Ez a történet emlékeztet arra, hogy mennyire fontos a személyre szóló ajándék, amely nemcsak tárgy, hanem érzelmeket, emlékeket és szeretetet is közvetít. Szerintem ez az igazi ajándék és erről szól a Jóemlék.